Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Barbu Alexandru


Nume: Barbu Alexandru

Adresa: Calea Victoriei, nr. -- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Telefon : 07359010XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: clientul a fost informat despre disponibilatea unei arome din cele 2 comandate. A fost de acord cu livrarea unei singure arome iar dupa deplasarea agentului livrator a refuzat comanda pentru ca nu a vrut sa plateasca costul transportului deja efectuat!!

Adaugat de CIPRIAN HALASZ

Magazin online: www.tobaccoshop.ro ( User: tobaccoshop )Esti Barbu Alexandru si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online www.tobaccoshop.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015