Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Florea Turcu


Nume: Florea Turcu

Adresa: Soseauna Unirii nr 1-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Corbeanca

Judet: Ilfov

Telefon : 07462236XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: In 2011 clientul respectiv a achitat doar partial o lucrare realizata de noi, insistand pe motivul unei urgente sa primeasca un scan al acesteia, dupa ce a achitat un avans de 30%. Cu toate ca a dorit sa primeasca si originalul, acesta nu a fost trimis in lipsa confirmarii platii a restului de 700 euro, iar la scurt timp dupa aceea nu a mai raspuns la telefon, multumindu-se cu lucrarea scanata. Nu am continuat procedurile legale din cauza ca procesul ar fi fost destul de complicat fiind necesara deschiderea actiunii in instanta in localitatea paratului, iar chiar daca evenimentul s-a desfasurat cu ani in urma, consideram ca este foarte posibil ca individul a mai operat "tepe" de atunci.

Adaugat de Adrian Balan

Magazin online: www.comanda-caricaturi.ro ( User: caricaturist )Esti Florea Turcu si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online www.comanda-caricaturi.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015