Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Alexandru tiberius


Nume: Alexandru tiberius

Adresa: strada stirbei voda nr -- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Ramnicu Valcea

Judet: Vilcea

Telefon : 07407530XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Awb urgent cargus : 852099600 . A comandat o pereche de incaltaminte vineri la telefon insista sa-i ajunga repede , sa-i trimit cu verificare, urgentez la cargus sa livrezeze sambata pana in 12 colet cu verificare , la care sambata el reprogrameaza curieru pe luni apoi nu mai raspunde la telefon. Nu recomand fara plata in avans cu cardul altfel platiti transport dus-intors degeaba.

Adaugat de ionut ionescu

Magazin online: www.shoesvision.ro ( User: shoesvision )Esti Alexandru tiberius si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online www.shoesvision.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015