Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Verifica Client


Verificati Usor si simplu fiecare persoana inainte de a trimite comanda.


Baza Nationala cu Clienti Problema are scop de informare, membrii si Magazinele Online NU au obligatia de a refuza clientii impotriva carora exista reclamatii. Orice refuz al clientilor de catre Magazinele Online se face pe propria raspunderea, bazat pe dreptul fiecarui comerciant de a-si selecta clientela. In nici un caz nu poate fi facut raspunzator site-ul ClientiNeseriosi pentru eventuale daune suferite de clientii refuzati.


Recomandarea noastra personala este ca sa solicitati Plata Avans cu cardul clientilor impotriva carora exista reclamatii. Astfel nu pierdeti nici clientul, dar nici nu riscati neridicarea coletului.


Pastrati Baza Nationala a Clientilor Neseriosi curata si cunoscuta!

Faceti public faptul ca utilizati Baza Nationala cu Clienti Problema afisand banerul nostru in Magazinul Dvs Online, pentru a invita un numar tot mai mare de Magazine Online sa devina membre si pentru a alunga teparii care se vor feri sa plaseze comenzi false ca nu sa fie adaugati aici.


Continutul Bazei Nationale de date Clienti Problema este proprietarea membrilor. Acestia ofera o liceenta permanenta si irevocabila site-ului nostru de a stoca, prelucra si afisa acest continut. Baza Nationala Clienti Problema nu vinde, nu inchiriaza si nu foloseste in scop comercial reclamatiile facute de membrii. Orice plati ale membrilor catre ClientiNeseriosi.ro sunt facute pentru dreptul de a folosi software-ul care pune la dispozitie functii suplimentare de sortare si accesare, dar nu pentru continutul in sine.

Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015