Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Exemple de Clienti Problema


Acestea sunt cateva pagini cu exemple din Baza Nationala cu Clienti Problema . Lista completa nu este accesibila publicului larg, ci doar membrilor, din motive de confidentialitate. Scopul acestei liste nu este acela de denigrare sau de acuzare a clientilor problema, ci de prevenire a viitoarelor pagube, prin centralizarea datelor despre clienti problema. Acestia pot comanda online dar vor trebui sa plateasca cu cardul.


1. Gheorghe David din campina, Jud. Prahova     phoneTelefon: 07367399XX     Detalii
    Descriere: Comanda piese auto, se incearca livrarea a doua zi, refuzat colet pe motiv ca nu-i mai trebuie. Multumim pentru paguba!

 Adaugat de Alexandru Ciprian            Magazin Online: www.parcautovest.ro

    Colet neridicat verificabil pe FanCourier.ro       Nr AWB: 4323800011440

 Paguba in valoare de 48 Lei


Corneliu Dragomir printscreen olx.png    
2. CORNELIU DRAGOMIR din Timisoara, Jud. Timis     phoneTelefon: 07362794XX     Detalii
    Descriere: A comandat o camasa Hugo Boss de pe anunturile mele olx. Cand a ajuns comanda in Timisoara i-a spus curierului ca vine el sa ridice de la sediul Fan. Bineinteles ca nu s-a sinchisit sa ridice, nu mi-a raspuns la mai multe mesaje si nici la telefon. Sa fim bine intelesi, nu a facut retur, pur si simplu Fan mi-a returnat pentru ca el nu s-a sinchisit sa ridice coletul. Asa o sa ajungem sa cerem toti banii in avans, din cauza unor neseriosi ca DRAGOMIR CORNELIU.

 Adaugat de Traian Parvu            Magazin Online: https://www.olx.ro/oferte/user/7eJg/

    Colet neridicat verificabil pe FanCourier.ro       Nr AWB: 4309800003543

 Paguba in valoare de 40 Lei


cda lampi Braytron ROman refuz.jpg    
3. Cristi Astancai din Roman, Jud. Neamt     phoneTelefon: 07314356XX     Detalii
    Descriere: Buna ziua! Va notificam in legatura cu livrarea comenzii nr Comanda #52449 (noiembrie 4, 2018). Au fost incercari de livrare joi 8,11 , luni 12.11.2018, fara succes. Va rog sa ne spuneti daca joi 15.11.2015 preluati comanda, in caz contrar noi trebuind sa luam masurile legale, intrucat societatea a platit marfa catre furnizor deja. Nu a mai raspuns la telefon, noi fiind deja u 2 drumuri si produsele in paguba.

 Adaugat de Moldenerg Distribution Proelectrice            Magazin Online: www.proelectrice.ro

 Paguba in valoare de 500 Lei


4. Taralunga Mihai din Bucuresti     phoneTelefon: 07222003XX     Detalii
    Descriere: Taralunga Miahi din Bucuresti 0722200388 a comandat telefonic dupuri anale pe diferite marini si lenjerie sexi iar acesta nu a ridicat coletul pe motiv ca a fost ocupat cu alte probleme 14 zile timp in care coletul a stat in oficiul postal pt. ridicare.

 Adaugat de xxx shop            Magazin Online: sexshop.com

 Paguba in valoare de 35 Lei


5. SIMION IONUT din PODUL TURCULUI, Jud. Bacau     phoneTelefon: 07414749XX     Detalii
    Descriere: A SOLICITAT LIVRARE LA SEDIUL FAN CURIER BACAU SI NU A RIDICAT COMANDA, DUPA CE A CONFIRMAT FERM CA DORESTE PRODUSELE

 Adaugat de Razvan Mateescu            Magazin Online: www.artizanescu.ro

    Colet neridicat verificabil pe FanCourier.ro       Nr AWB: 6311812330001

Screenshot_20181113-144932.png    
6. Deaconu Robert Mihai din Pitesti, Jud. Arges     phoneTelefon: 07874647XX     Detalii
    Descriere: Eu am dat peste ele pe Facebok pe grupurile de machete auto de unde a dorit sa cumpere o macheta de la mine pe care i-am trimis-o pe posta si nu s-a deranjat sa o ridice .Dupa ce a venit coletul retur am vorbit cu el si a inceput vrajeala a doua ca imi pune banii in cont si clar ca nu s-a intamplat asta.Feriti-va de el ca minte si are impresia ca toti sunt fraieri sa ii inghita dumele si scuzele lui.

 Adaugat de Eduard Sodinca            Magazin Online: Facebook,olx

 Paguba in valoare de 30 Lei


Screenshot_20181113-144932.png    
7. Deaconu Robert Mihai din Pitesti, Jud. Arges     phoneTelefon: 07874647XX     Detalii
    Descriere: Eu am dat peste ele pe Facebok pe grupurile de machete auto de unde a dorit sa cumpere o macheta de la mine pe care i-am trimis-o pe posta si nu s-a deranjat sa o ridice .Dupa ce a venit coletul retur am vorbit cu el si a inceput vrajeala a doua ca imi pune banii in cont si clar ca nu s-a intamplat asta.Feriti-va de el ca minte si are impresia ca toti sunt fraieri sa ii inghita dumele si scuzele lui.

 Adaugat de Eduard Sodinca            Magazin Online: Facebook,olx

 Paguba in valoare de 30 Lei


8. Hamburda Marian din Titu, Jud. Dimbovita     phoneTelefon: 07624837XX     Detalii
    Descriere: Clientului i s-a trimis un colet si a solicitat sa i fie schimbat pentru ca i s a gresit produsul livrat. Am fost cat am putut de operativi, considerand ca din neantentia noastra clientul a primit un colet non conform. I am trimis a doua zi un curier care sa preia comanda gresita sa i livreze coletul corect. Stimabilul mi a pus in colet niste robineti cocliti inloc de produsul pe care cica il gresisem. Mare grija sa aveti cu el!

 Adaugat de Catalin Topea            Magazin Online: www.topeo.ro

 Paguba in valoare de 91 Lei


9. Rodbasan Alexandra Ionela din Sacele, Jud. Brasov     phoneTelefon: 07574647XX     Detalii
    Descriere: a comandat online de pe magazinul nostru, ne-a comunicat faptul ca coletul a fost achitat, neintalnind pana acum o problema de acest gen si spunandu-ne ca urmeaza sa mai faca inca o comanda, i-am trimis comanda initiala in valoare de 178 lei si verificand ulterior in raporturile bancare de tranzactii, plata de fapt nu fusese efectuata. A mai generat inca o comanda de o valoare de 500 lei, am contactat-o prin sms pentru ca pentru apel nu era disponibila, i-am comunicat din nou sa efectueze plata cel putin pentru prima comanda, daca la a doua comanda doreste sa renunte, a raspuns prin sms spunand inca o data ca a efectuat plata pentru prima comanda si ne-a intrebat de ce nu i-am expediat si pe cea de-a doua. I-am spus ca va fi expediata cand vor fi achitate ambele, ulterior am tot incercat sa luam legatura din nou insa in zadar.

 Adaugat de Dan Vaduva            Magazin Online: www.greek-shop.ro

 Paguba in valoare de 178 Lei


Client neserios.jpg    
10. Diaconu Mihnea din Brasov     phoneTelefon: 07430781XX     Detalii
    Descriere: Desi este o situatie uzuala intr un bussiness online si anume primirea de comenzi cu plata livrare ca apoi clientul sa refuze coletul cand trebuie sa-l plateasca. Situatia actuala este mai speciala deoarece acest client dupa ce a comandat de pe site-ul meu, s-a dus sa faca cercetare de piata si a inceput sa-mi scrie in mod public pe pagina de fb, cum el a gasit in alta parte, specificand exact unde si pretul mai redus gasit. Cand l-am confruntat si i-am reprosat ca este de datoria lui sa verifice preturile din piata inainte sa plaseze comenzi online si ca nu e firma mea vinovata pt ca nu vinde cel mai ieftin ci stimabilul client este vinovat obligandu-ma sa pierd timp procesand comanda si platind curierului o suma de bani in mod total gratuit.

 Adaugat de Catalin Topea            Magazin Online: www.topeo.ro

    Colet neridicat verificabil pe SameDay.ro       Nr AWB: 1HVK241804706

 Paguba in valoare de 21 Lei


Pagina 1  Pagina 2  Pagina 3  Pagina 4  Pagina 5  Pagina 6  Pagina 7  Pagina 8  Pagina 9  Pagina 10  
Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015