Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - CALIN ALEXANDRU RAZVAN


   

Nume: CALIN ALEXANDRU RAZVAN

Adresa: or. PETROSANI [332005] str. GENERAL VASILE MILEA bl. 28 ap. -- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Petrosani

Judet: Hunedoara

Telefon : 07218861XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: FIRMA DE CURIERAT DPD : https://tracking.dpd.ro/?shipmentNumber=80049667716&language=ro Clientul a comandat o pereche de oglinzi pentru BMW si nu a mai ridicat coletul. Client neserios, va rog sa nu va faceti de lucru cu el ca veti avea doar de pierdut .

Adaugat de PGH Enterprise Telecom SRL Danut

Magazin online: https://toxic-host.ro ( User: PGH Enterprise Telecom SRL )Esti CALIN ALEXANDRU RAZVAN si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online https://toxic-host.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015