Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - BURAH LAURA DIANA


Nume: BURAH LAURA DIANA

Adresa: STR GAZELEI NR -- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: BUCURESTI

Judet: Bucuresti

Telefon : 07323710XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Dna Burah Laura a comandat prin intermediul unei platforme de comert online 2 salopete sanitare pt catelul dumneaei. Deoarece dimensiunile standard nu corespund rasei si mar. cainelui au fost confectionate personalizat conform cerintelor. Coletul a fost expediat a doua zi de la plasarea comenzii, curierul a incercat 3 livrari, eu am sunat-o dar raspunsul a fost -nu vreau sa vbesc cu dvs..greu de inteles.

Adaugat de Enghis Dana

Magazin online: rochitefetemissmignon.com ( User: danaenghis )Esti BURAH LAURA DIANA si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online rochitefetemissmignon.com folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015