Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Bucur Alexandru Madalin


Nume: Bucur Alexandru Madalin

Adresa: Novaci, Strada Ocolului, Nr.36, cod postal 2153-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Bucuresti

Judet: Gorj

Telefon : 07672231XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Feriti-va ca de dracu de Bucur Alexandru Madalin din orasul Novaci din Strada Ocolului, Nr.36, Judetul Gorj, nr de telefon 0767223190 cod postal 215300. Acesta tepuieste credulii pe OLX, La Jumate, si alte siteuri, cu diverse obiecte pe care pretinde ca le cumpara cere livrarea cu posta romana (deoarece aici nu poti verifica coletul fara sa platesti) apoi se „razgindeste” sau pretinde ca sint defecte (sau chiar le strica el), ca nu se potrivesc, etc. astfel ca la retur sa trimita cutii goale sau umplute cu alte nimicuri la greutate aproximativa si reprimeste valoarea achitata. Practic el pateste o data marfa si apoi isi recupereaza banii pastrind marfa sau o deterioareaza pastrind ceea ce-l intereseaza. El de asemenea mai practica si metoda directa de tepuit profitind ca locuieste la tara si poate trimite coletele numai prin posta romana si astfel cumparatorun nu poate verifica continutul, functioanrea etc. a obiectului. FERITI-VA de el.

Adaugat de Vasile Giurumel

Magazin online: https://www.olx.ro/oferte/user/aagR/ ( User: Vasile_G )Esti Bucur Alexandru Madalin si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online https://www.olx.ro/oferte/user/aagR/ folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015