Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Georgiana Branovici


Nume: Georgiana Branovici

Adresa: Tudor Vladimirescu nr -- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Isaccea

Judet: Tulcea

Telefon : 07627985XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Stimata Doamna a fost contactata telefonic astazi 31.07.2018 pentru a afla motivul refuzarii primirii coletului/comenzii Order (#3419). Foarte dezinvolta a raspuns ca ea a refuzat comanda saptamana trecuta intrucat nu se afla acasa. De ce a mai facut comanda daca nu era acasa? Intrebata daca mai doreste comanda a inchis telefonul,comanda aflandu-se la curierat in Issaccea.

Adaugat de KISS VALERICA

Magazin online: www.kisshop.ro ( User: kisshop.ro )Esti Georgiana Branovici si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online www.kisshop.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015