Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Robert Iordan


   

Nume: Robert Iordan

Adresa: Bd.Basarabia 73 Bloc A-18 ETAJ 4 AP.-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Telefon : 07232188XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Clientul a efectuat o comanda pe eMAG (unde sunt seller) , insa a descoperit intre timp ca pretul este mai mic pe site-ul nostru (deoarece nu avem comisioane de platit). I-am pus in cont diferenta de 30 de lei, ca sa ridice produsul fara sa fie nevoie sa mai schimb rambursul. Domnul nu a mai ridicat coletul, cand l-am sunat mi-a inchis dupa ce i-am spus cine sunt, si a ramas si cu banii in cont.

Adaugat de David Miron

Magazin online: www.revanglasses.ro ( User: davidmirron )Esti Robert Iordan si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online www.revanglasses.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015