Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Costache Virginia


Nume: Costache Virginia

Adresa: Str. Luica, nr. 37, Bl. 59,sc. 2,et. 10, ap. 1-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Sector 4, Bucuresti

Judet: Bucuresti

Telefon : 07632298XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Clienta a comandat produse din magazinul online www.sexylegs.ro, a confirmat comanda, iar cand a cautat-o curierul pentru livrare a amanat primirea pachetului, apoi nu a mai raspuns la telefon. Paguba o reprezinta costurile de transport tur retur, in valoare de 30 lei.

Adaugat de Cristina Casalean

Magazin online: www.sexylegs.ro ( User: cristinacasalean )Esti Costache Virginia si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online www.sexylegs.ro folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015