Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - GIUBEGA CRISTINA


Nume: GIUBEGA CRISTINA

Adresa: STR, PARANGULUI NR.1 BL.L3 SC-- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Motru

Judet: Gorj

Telefon : 07214241XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Domnisoara este o neserioasa , i-am trimis produsul si dupa deschidere l-a refuzat spunand ca e o facatura , cand am intrebat-o ce a determinat-o sa creada astfel a zis ca asa crede ea si nici o dovada pe care i-am adus-o nu a interesat-o . De evitat !!!

Adaugat de Sandu Friptuleac

Magazin online: http://olx.ro/oferte/user/irYx/ ( User: sandu_inc )Esti GIUBEGA CRISTINA si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online http://olx.ro/oferte/user/irYx/ folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015