Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Client Problema - Gabriela Parvu , Vanturici Cristina


   

Nume: Gabriela Parvu , Vanturici Cristina

Adresa: Aniversarii, nr.39 A, et. 3, interfon -- ( Adresa completa este disponibila doar membrilor )

Oras: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Telefon : 07659696XX ( Numarul de telefon complet este disponibil doar membrilor )

    Descriere: Gabriela Parvu a comandat un costum de baie si a vrut sa il trecem pe numele si la adresa unei prietene de ale ei, respectiv Vanturici Cristina. Coletul i-a ajuns urmatoarea zi dupa ce a plasat comanda si 3 zile la rand nu a fost gasit nimeni la adresa respectiva, am incercat sa o contactez si mi-a spus ca se va duce ea sa ridice coletul, nu s-a dus si nici nu mi-a mai raspuns la telefon.

Adaugat de Raluca Adina

Magazin online: https://m.facebook.com/eliaswimwear/?ref=bookmarks ( User: Ralucap )Esti Gabriela Parvu , Vanturici Cristina si celelalte Magazine Online solicita avans?


Contacteaza Magazinul Online https://m.facebook.com/eliaswimwear/?ref=bookmarks folosind formularul de mai jos


Numele tau
Telefon
Mesaj
 

Daca consideri ca ai fost adaugat pe nedrept ne poti contactaeste legal? Este legala Baza Nationala a Clientilor Neseriosi?
Da, este perfect legala. Legea nr 677/2001 cu privire la Protectia Datelor Cu Caracter Personal este respectata conform Art 20 Alineatul C) datele pot fi puse la dispozitia tertilor fara consimtamantul persoanei vizate, cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului

Baza Nationala cu Clienti Problema este un Birou de Credit cu scopul de a proteja Magazinele Online de comenzi false.Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015