Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Alexandru Marias

Alexandru Marias a fost unul din programatorii principali ai serviciului Protejat de Clienti Neseriosi.

Scopul serviciului Protejat de Clienti Neseriosi este de a proteja Magazinele Online, Hotelurile, Pensiunile si in general comerciantii de fraude si tepari, prin evaluarea clientilor noi si afisarea problemelor pe care le-au cauzat altor comercianti.

Cu alte cuvinte, inainte de livrarea coletelor Ramburs sau a serviciilor de inchirieri, clientii sunt evaluati pentru a se stabili daca exista plangeri impotriva lor din partea altor agenti comerciali.

In caz afirmativ, se poate solicita plata avans, sau garantii.

Alexandru Marias nu mai lucreaza la serviciul clienti neseriosi, nu adauga continut sau date personale si nu detine serviciul clienti neseriosi. Alexandru Marias nu are nici un drept de proprietate asupra acestui serviciu, sau a informatiilor din baza de date si isi declina orice responsabilitate pentru acest serviciu. De asemenea nu este raspunzator pentru datele introduse de membrii, datele introduse pot fi fictive sau incorecte, membrii au intreaga responsabilitate asupra veridicitatii datelor introduse.

ClientiNeseriosi.ro este un serviciu similar PrevenTel, un BCB ( Bad Customer Blacklist ), in SUA si tarile europene existand multe servicii similare

Pagina personala: Alexandru Marias
Facebook: Alexandru Marias facebook
Blog: Alexandru Marias blogspot
Copyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015