Clienti Problema   bookmarkBookmark   Bookmark and Share

Adauga Client Problema


Adaugarea, modificarea, stergerea si vizualizarea Clientilor Problema poate fi facuta in mod exclusiv de Membri.

Va rugam sa va autentificati, folosind formularul de mai jos. Alternativ, puteti Creea un Cont daca sunteti utilizator nou.Pot fi adaugati doar clientii care produc prejudicii financiare, iar Legea nr . 677/2001 Alin 20 Art C) cu privire la Protectia Datelor cu Caracter Personal prevede si acorda dreptul de a pune datele personale la dispozitia tertilor atunci cand acest lucru este necesar pentru executarea contractului, fara a fi nevoie de consimtamantul clientului.

Ne rezervam dreptul de a verifica clientii introdusi de Dvs pentru a nu permite abuzuri.

Clientii Problema adaugati sunt disponibili pentru vizualizare si verificare doar celorlalti membrii, exceptand ultimii 50 care sunt afisati pe site pentru exemplificare.


Baza Nationala cu Clienti Neseriosi are scop de prevenire al fraudelor prin calcularea unui scor de risc, membrii si Magazinele Online NU au obligatia de a refuza clientii. In cazul unui scor de risc mare este recomandat sa solicitati plata cu Cardul sau OP inainte de a livra produsele sau serviciile clientilor.


Faceti cunoscut faptul ca utilizati Baza Nationala cu Clienti Neseriosi!

Afisand banerul nostru in Magazinul Dvs Online, invitati un numar tot mai mare de Magazine Online sa devina membre si acest fapt este in beneficiul tuturor membrilorCopyright © 2015 Clienti Neseriosi. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: Iunie 11, 2015